Rafael Nadal
AP
Rafael Nadal

AP

Rafael Nadal, Foto: AP

Kako javljaju španski mediji, Rafael Nadal će ove jeseni oženiti dugogodišnju devojku Mariju Francisku Pereljo. Rafa i Ćiska se zabavljaju još od 2005. godine, kada je ona bila 16-godišnjakinja, a on iščekivao punoletstvo, piše španska "Hola".

PROČITAJTE JOŠ:

Verili su se u maju prošle godine, a sve do sada planove o venčanju držali u tajnosti.

Nadal, 32-godišnji španski as, do sada se pravdao odlaganjem ulaska u bračne vode "izuzetno velikim naporima u profesionalnoj teniskoj konkurenciji".

"Mislim da je najvažnije imati kvalitetno staranje o deci. A ne znam da li mi je baš idealno da ovoliko putujem tokom cele godine i imam decu...", rekao je nedavno Rafa.

Izvori bliski paru kažu su da oni nisu zainteresovani da vode klasičan život poznatih ličnosti. Njihovo zajedničko vreme rezervisano je po završetku Rafinih teniskih obaveza, a i on je često isticao da mu je na turnirima potreban prostor samo za sebe.

Španski "Helo" u novom broju ekskluzivno donosi vest da se RAFAEL NADAL ŽENI! Španski teniser i njegova verenica Marija Franciska Pereljo venčaće se na jesen na Majorci i biće to venčanje godine.

Ćiska je studirala u Palma de Majorki, posle čega se preselila u London, gde je paralelno studirala biznis menadžment i engleski jezik.

Zbog potrebe da ne bude pred kamenrama i foto-objektivima, godinama su je zvali "devojka iz senke". A ona iz godine u godinu potvrđuje daje Rafin najveći oslonac i bezrezervna podrška.