Novak Đoković
AP
Novak Đoković

AP

Novak Đoković, Foto: AP

Novak je bio presrećan, razume se, zbog osvajanja trofeja, ali jedna stvar mu i dalje JAKO smeta - kako ga navijači širom sveta tretiraju u odnosu na Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

 To je potvrdio Beker ističući da je Novak osoba "osetljive prirode".

Boris Beker

EPA/Tatiana Zankovich

Boris Beker dok je vodio Novaka, Foto: EPA/Tatiana Zankovich

"Novak se predstavlja kao vrlo hladan, ali je u suštini vrlo blaga duša. Porodica je njegov temelj, njegova osnova. Da li dobija isto poštovanje kao Federer i Nadal? Verovatno ne. Mi svi volimo Rodžera i volimo Rafu, ali izgleda da "samo" poštujemo Đokovića. To mu smeta. Želi da bude na istom nivou kao njih dvojica, ali to ne može da se kupi. Igra u eri dvojice najomiljenijih sportista na svetu. Mora da prihvati tu situaciju. Navijači nisu protiv njega. Ipak, on to shvata lično, takav je njegov karakter, osetljiv je", rekao je Beker.

Beker veruje da već na US openu Srbin ponovo može da pobedi.

"Novak je super spreman i vrlo posvećen. Proučava istorijske knjige i zna da Nadal i Federer imaju više Grend slemova od njega, iako neće pričati o tome. Može da igra još dve ili tri godine i osvoji još GS, počevši od US Opena", zaključio je Beker.

 

Komentari (2)

goga

16.07.2018 12:52

Bravo Nole! Drago mi je sto je i tata Srdjan shmekerski prepusti svoje mesto u boxu na Vimbeldonu Jeleninim roditeljima!

šane

16.07.2018 13:53

Nole. bolje da te mrze a poštuju,nego vole a žale. samo napred tiho a jako i polako pilako. naš si i volimo te više nego ceo svet sa okolinom njih.