Serena Vilijams
EPA Jason Szenes
Serena Vilijams

EPA Jason Szenes

Serena Vilijams, Foto: EPA Jason Szenes

Serena Vilijams je imala dosta problema u meču sa tinejdžerkom Ketrin Meknali, ali je na kraju ipak uspela da obezbedi plasman u treće kolo US Opena. Vlasnica 23 Grend slem titule u singlu morala je da na terenu provede gotovo dva sata, ali je na kraju pobedila sa 5:7, 6:3, 6:1. Posle prvog seta mirisalo je na novu senzaciju, ali 17 - godišnja Amerikanka ipak nije imala dovoljno snage i nerava da se izbori sa šampionkom ranga Serene Vilijams.

Rame me muči neko vreme, zalediću ga u narednih 48 sati! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 29.08.2019. 08:24 Đoković je savladao Argentinca Huana Ignasija Londera i plasirao se u treću rundu US Opena. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Charles Krupa Srpski teniser Novak Đoković otvoreno je govorio o povredi ramena posle pobede u drugom kolu US opena.

"Večeras sam preživela. Morala sam da prestanem da pravim greške, u prva dva seta ih je bilo zaista mnogo. Previše. Ne možete osvojiti turnir a da pravite takve greške.Znala sam da moram da igram bolje i znala sam da to mogu", izjavila je Serena posle meča.

Druga igračica sveta, Australijanka Ešli Barti, prošla je u treće kolo US Opena pobedom nad Amerikankom Lorin Dejvis 2:0 po setovima je bilo 6:2, 7:6. Australijanka je posao na stadionu "Luis Armstrong" završila za 126 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

"Odigrala sam veoma dobar meč, prilično je bilo čisto što se servisa tiče, sve je bilo dobro sem jednog gema rano u drugom setu. Stvarala sam prilike u drugom setu, ali ih nisam koristil kada je ona bila na servisu. Zadovljna sam kako sam odgovorila na 5:4 za nju, odigrala sam dobar taj-brejk što je uvek važno", zaključila je Bartijeva.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...