Novak Đoković
EPA, AP
Novak Đoković

EPA, AP

Novak Đoković, Foto: EPA, AP

Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Đoković - Džumhur (6:1, 6:2) na portalu Alo!

DRUGI SET

6:1 Za 55 minuta Novak je stigao do prve pobede u 2019. godini. 

5:1 Novak je poveo 15:0, Džumhur izjednačio. Nova prednost za Bosanca. Dve gem lopte za rivala. Novak će servirati za meč.

5:1 Potvrda drugog brejka za bukvalno dva minuta igre. Stigao je Džumhur samo do 40:15.

4:1 Nova brejk lopta za Novaka posle konstantnog vođstva u meču. Novi brejk drugi u drugom setu. Ovde je sve gotovo.

3:1 Novak počinje svoj servis greškom 0:15, brzo to ispravlja za 15:15. Prate se jedan i drugi. Prvo 30:15, pa onda 30:30. Strašan prvi servis Novaka as za 40:30. Dobar ritern Džumhura, Novak vratio, a protinik poslao lopticu u aut. Nova odlično gura i hita ka pobedi.

2:1 Dok si rekao keks, Novak pravi novi brejk i polako, ali sigurno ide ka pobedi

1:1 Novak brzo dobija svoj gem

0:1 Već na startu drugog seta na Džumhurov servis Novak stiže do tri brejk lopte. Vraća se Bosanac 30:40. Evo đusa. Nova brejk lopta, pa novo izjednačenje. Sad Damir ima prednost. Na kraju bosanski teniser ipak stiže do prednosti.

PRVI SET

6:1 Furiozni Novak za 23 minuta stiže do prvog seta.

5:1 U šestom gemu je Džumhur imao prednost ali je Nole izjednačio. sada je đus. Prednost za Džumhura, pa greška. Đus. Nova greška, pa još jedna. Brejk broj dva. Nole je na korak do prvog seta.

4:1 Kreće Nole u drugu polovinu seta. Poveo, sada je izjednačeno 30:30. Gem lopta i ubedljiva prednost za Novaka

3:1 Kreće Džumhur poenom na svoj servis, Nole izjednačuje. Ponovo rival ima prednost. I opet srpski as stiže 30:30. Odličan servis Džumhura 40:30 i prvi gem za Damira

3:0 Krenuo je Džumhur odlično sa 0:30, Novak ekspresno stiže do izjednačenja i preokreta. Brzo završava gem i potvrđuje brejk.

2:0 Novak već na startu muči Džumhura. 0:30 na servis Bosanca. Dobar sevis 15:30. Nije se dobro namesti Džumhur Nole ima dve brejk lopte.  Dupla servis greška, Brejk već na startu

1:0 Sjajan forhend Novaka, pa dobar servis za 30:0. Nije pogodio sad forhend, prvi poen za Džumhura 30:15. Odličan servis dve gem lopte 40:15.  Gem.

MEČ JE POČEO, NOVAK JE NA SERVISU.

Igrači su na terenu, čeka se početak.

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos meča Đoković - Džumhur na portalu Alo!

Novak Đoković, prvi igrač sveta i Damir Džumhur, koji zauzima 47. poziciju na ATP listi, do sada su se sastali samo jednom, prošle godine u šesnaestini finala mastersa u Parizu, pobedio je naš teniser kada je pri rezultatu 6:1, 2:1 protivnik predao meč zbog povrede.

Ukoliko savlada Džumhura, Novak će u drugom kolu igrati sa pobednikom duela u kome se sastaju Mađar Marton Fušovič i Rumun Marijus Kopil.

Pobedcnik ovog duela igra sutra protiv Mađara Fučeviča.

Novak Đoković večeras u Dohi protiv Bosanca Damira Džumhura igra prvi meč u 2019. godini.