Novak Đoković
AP/Andy Brownbill
Novak Đoković, Foto: AP/Andy Brownbill

Obožavalaca Novaka Đokovića je puno, ima ih širom sveta, a danas su nakon jednog saznanja mnogi od njih ostali prilično iznervirani. Uzrok tome su Tviter profili četiri najveća teniska turnira, četiri Grend slema.

Na profilima US opena i Rolan Garosa se na naslovnim fotografijama nalaze aktuelni osvajači turnira, dok su kod Australijan opena i Vimbldona bile samo neutralne fotografije. Kao što znamo, aktuelni šampion britanskog i australijskog Grend slema je upravo Novak Đoković.

Administratori Tviter profila turnira u Melburnu su se ipak postideli, pa su ispravili svoju grešku i na naslovnu fotografiju stavili Novaka i Sofiju Kenin, pobednike muške i ženske kategorije na nedavno održanom takmičenju.

Nadal se naravno smeši sa slika Rolan Garosa i US opena kao trenutni šampion, Novak je konačno na profilu Australijan opena, još samo Vimbldon ima prilično bezličnu naslovnicu sa teniskim terenima umesto da se postavi fotografija srpskog tenisera i Simone Halep. Oboje su uzeli titulu 2019. godine.

 

 

Komentari (3)

Sladjana

17.02.2020 21:27

Mogu samo da ga mrze, odvratni Englezi!!

Bane

17.02.2020 22:06

Važno je gurati malog sa prstom u dupetu. Pravi pogani zapad.

Nole Grande

17.02.2020 23:21

kako da ga vole uzeo im lično 120miliona, a Srbin za njih primitivac, tr..j stoku!!!