Novak Đoković  - Australijan open
AP Lee Jinman
Novak Đoković  - Australijan open

AP Lee Jinman

Novak Đoković - Australijan open, Foto: AP Lee Jinman

U zlatnoj eri tenisa, gde imate tri najuspešnija igrača koja su ikada udarala reketom, da se odlučite za ovakav potez treba biti veliki laik!

Najuspešniji teniser u istoriji prvog Grend slema u godini - Australijan opena je Novak Đoković koji je čak osam puta osvajao ovaj turnir.

Možete li vi da zamislite Australijan open bez Novaka Đokovića? Ni mi isto, ali očigledno da neki mogu!

Tako je izdavač video igara "Big Ant Studios" konačno napravio novu tenisku igru koju su fanovi ovog sporta već duži period priželjkivali.

Dobili su licencu od prvog Grend slema u sezoni, pa je ova video igra nazvana "AO Tennis 2", a kako su sami rekli, u ovoj igri se nalaze "najbolji igrači sveta"!

Roster predvodi Rafael Nadal, te Nik Kirjos, Sten Vavrinka, Gael Monfis, Marin Čilić i mnogi drugi teniseri, ali nema Novaka Đokovića i Rodžera Federera!

Zato i ne čude kritike navijača, ali i recenzije novinara koji smatraju da je nedopustivo da fale imena kao što su Marija Šarapova, Serena Vilijams, i gore spomenuti dvojac!

Nije poznato zašto nema ovih teniskih zvezdi, da li je u pitanje licenca ili ko zna šta drugo nećemo znati..

Eto prilike da Nadal osvoji svoj drugi trofej u karijeri na Australijan openu kad već nema Novaka Đokovića i Rodžera Federera!