Ana Ivanović
Printscreen
Ana Ivanović

Printscreen

Ana Ivanović, Foto: Printscreen

Bila je u vrhu WTA teniske liste, ali i u vrhu najatraktivnijih igračica sveta. Ana Ivanović je izašla na ručak sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a posle klope i fotkanja za uspomenu dala je jedno obećanje.

- Divan ručak sa mojim mužićem. P.S. Obećavam da će sledeći put moja suknja biti manje izgužvana pre ručka - napisala je Ana.

Može se primetiti da je suknja malo izgužvana, ali fanovi nisu mnogo obraćali pažnju na to, već su akcenat stavili na njen izgled. Lepa teniserka ovih dana dobija negativne komentare na račun izgleda, a mnogi joj zameraju na - mršavosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Lovely lunch date with my hubby ?. P.S. I promise my skirt was less wrinkled before lunch ???‍♀.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 17, 2018 at 2:28pm PDT

Iako je poznato da je Ana oduvek privržena zdravom načinu ishrane, mnogi misle da je malo preterala, a pored najnovije fotografije su joj to i napisali. Nekadašnja teniserka otišla je na ručak sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a njene premršave noge postale su predmet kritike.

"Ana, jezivo si smršala, jedi nešto", "Nabaci neki kilogram", "Mnogo si mršava", samo su neki od komentara koje je nekadašnja teniserka dobila.

Komentari (2)

mirs

18.09.2018 14:27

najveće svetske dame su bile izgužvane u pitanju je svila koja se lako gužva. Ana je lepotica svaka čast Želim joj puno sreće.

Kata

18.09.2018 22:06

Njen problem na fotkama je sto ne zna da pozira ,noge uvek ko u neke koze i nekako glupav polozaj tela ima .Inace njih dvoje su mi super par.