Ana Ivanović
Youtube printscreen
Ana Ivanović

Youtube printscreen

Ana Ivanović, Foto: Youtube printscreen

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović juče je proslavila 32. rođendan, a njen suprug fubaler Bastijan Švajnštajger čestitao joj je isti putem društvenih mreža.

Ana je na dan svog rođendan dala veliki intervju za britanski Observer gde je pričala o raznim privatnih starima iz svog života koje je malo ko znao.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana je počela priču kako nikada nije volela žurke.

"Nikada nisam bila tip osobe koja ide na žurke. Takve vrste opijanja nisu za mene. Žene su mi se udvarale, ali priznajem da sam poprilično alergična na lezbejke, jer volim samo muškarce. Za pobedu na Vimbdonu ne bih dala dušu, jer... duša mi je vrlo potrebna. Ni baku i dedu ne dam za Vimbledon jer ih puno volim, a ne bih ni pojela psa ili gola skočila u Temzu ili nešto slično", rekla je kroz osmeh Ana Ivanović.

Njen suprug, bivši nemački fudbaler završio je profesionalnu karijeru pre mesec dana, dok je Ana Ivanović 2016. okačila reket o klin.

Žutokosi Japanac igrao za velikane, onda u Meksiku, Australiji, a sada - ponovo jaka evropska liga

AUTOR: Tanjug/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.11.2019. 16:45 Ima još da pruži. Keisuke Honda, Foto: AP/Heng Sinith Nekadašnji vezni fudbaler moskovskog CSKA i Milana Keisuke Honda karijeru nastavlja u Viteseu, objavio je holandski klub. Japanski 33-godišnji fudbaler potpisao je ugovor do kraja sezone sa klubom iz Arnema.

Nakon godina putovanja i seljenja s kontinenta na kontinent (Švajnštajger je poslednje dve godine karijere igrao u Čikago) sada su se skrasili u svom luksuznom domu u podnožju austrijskih Alpa, u Kicbilu.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana