Ana Ivanović
youtube/instagram/printscreen
Ana Ivanović

youtube/instagram/printscreen

Ana Ivanović, Foto: youtube/instagram/printscreen

Ana i Bastijan su pre dve godine kupili ogromno imanje podno Alpa u malom mestu Vastendorfu i na njemu grade velelepnu vilu, u koju je uloženo oko 3,5 miliona evra. Do kraja godine biće spremna za useljenje.

Da li mislite da će se Ana vratiti igranju tenisa?

 

- Baš u vreme katoličkog Božića, 25. decembra, i na početku skijaške sezone, velelepna vila biće spremna za useljenje. Kuća je sagrađena, a čitav posao blizu je kraja. Ostalo je još da baštovani posade biljke na padini, kao i da postave živu ogradu visine nekoliko metara kako bi znatiželjni pogledi paparaca i ostalih komšija ostali samo na terasi i bašti. Radove nadgleda Bastijanov otac Alfred (67), koji živi u nemačkom gradu Oberaudorfu, na svega 40 kilometara od imanja u Austriji - prenosi "Bunte".

Austrijski mediji ističu da će u novom domu porodice Švajnštajger sve pucati od luksuza. Vila ima oko 400 kvadrada. Poseduje bazen, fudbalski i teniski teren...

Vesendorf je prelep gradić koji ima nešto manje od 4 hiljade stanovnika. Poznat je kao raj za bogataše, a zimi mnogi turisti tu dolaze na skijanje. Zanimljivo, Bastijanovi roditelji udaljeni su samo sat vremena vožnje od njihovog novog doma.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Anci srce

24.11.2020 23:18

Ljubim te, Ti si Stvarno Ostvarena Zena, sa sinovima i tvojim Bastijanom, Srecccccno

srce šumadije

25.11.2020 13:19

Iako volim moju Šumadiju, još kao dete sam preko priče o dečaku koji se zvao Kekec zavolela ta sela podno Alpa i kad bih morala da se selim iz moje Srbije to bi bio taj deo Evrope, nestvarna lepota...

Lena

25.11.2020 18:00

Priroda je prelepa i tu nema diskusije, ali zato ljudi koji tamo žive.. uh.. neka hvala.