Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović
Instagram/anaivanovic
Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović

Instagram/anaivanovic

Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović, Foto: Instagram/anaivanovic

Nekadašnja srpska teniserka, Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger preseliće se sa njihovim sinovima u luksuznoj vili u gradiću Vestendorfu podno Alpa!

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su odlučili da njihova sledeća destinacija bude Vestendorf, mali austrijski grad okružen Alpima, pored Kicbila!

Instruktor joge držao Jelenu za zadnjicu, a sve to dok je Nole na drugom kraju sveta! Jedva čeka da to sa njim ponovi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 09.11.2019. 10:25 - 09.11.2019. 10:33 Uživa u Los Anđelesu! Jelena Đoković, Foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS Lepša polovina najbojeg srpskog tenisera ikada, Jelena Đoković uvek se u javnosti pojavi doterana, zato je sada posebno iznenadila svoje fanove na Instagramu novom objavom!

Švajnštajger je odlučio da okači kopačke o klin 6. oktobra, a kako je nastupao za Čikago Flajerse, on i njegova draga će uskoro napustiti Ameriku u kojoj su se doselili 2017. godine i u kojoj su rođeni njihovi sinovi Luka i Leon!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arjan Hijmering (@hijmeringzaandijk) on Oct 29, 2019 at 3:03pm PDT

Za ovakav potez su se odlučili zato što zaljubljeni par želi da decu odgaja u Evropi, zato što su bliže porodici i prijateljima!

Iako je Nemac izjavio da nisu odlučili gde će živeti, gradonačelnica Vestendorfa Anemari Plizajz potvrdila je da je "srpski zet" u julu 2018. godine pazario imanje na kojem gradi vilu!

"Do kraja godine grubi radovi će biti završeni, pa se očekuje da se u toku 2020. Sebastijan i Ana presele u Vestendorf" - rekla je Plizajzova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arjan Hijmering (@hijmeringzaandijk) on Oct 29, 2019 at 3:03pm PDT

Kako prenose austrijski mediji, novi dom Švajnštajgerovih će biti veoma luksuzan! Samo prvi sprat imaće 200 kvadratnih metara, a tu će biti i bazen, teniski i fudbalski tereni...

Inače Vestendorf je prava zimska atrakcija za sve ljubitelje skijanja, a u tom gradu živi samo 3.700 ljudi!

Glavni razlog da se skrase u okolini Kicibala jeste činjenica da Bastijanovi roditelji, Monika i Alfred žive veoma blizu! Nekadašnji fudbaler Bajerna i Junajteda rođen je i odrastao je u Kolbermoru, koji je svega sat vremena udaljen vožnjom kolima!

"Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države gde ljudi poštuju privatnost jedni drugih, gde je priroda prelepa... "- rekla je Ivanovićeva jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#herbst #herbstzeit #herbstfarben #starkefarben #westendorf #spaziergang #blauerhimmel #traumwetter

A post shared by authentischleben (@authentischleben) on Oct 20, 2019 at 12:46am PDT

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!