Novak, Nadal i Federer
Alo!
Novak, Nadal i Federer

Alo!

Novak, Nadal i Federer, Foto: Alo!

Bivši trener Novaka Đokovića, Amerikanac Tod Martin, izjavio je da Novak Đoković ima najmanje navijača u grupi "velike trojke", ali da mu to ne smeta da pravi sjajne rezultate. U razgovoru za "Sandej Vorld", Amerikanac je izrekao mnogo pohvala na račun svetskog broja jedan koji će biti glavni favorit za titulu i ove godine u Melburnu.

Da li će Novak po broju grend slem pehara prestići Federera i Nadala?

 

- Jedna od lepota života je i u tome što nije fer. Novak je tek treći točak u tom smislu naklonosti javnosti. Ipak, njegova dostignuća su dokazala da nije treći po snazi i kapacitetu. Imajući priliku da radim sa njim, znam da kada je koncentrisan, ima taj mentalitet 'idem glavom kroz zid'. Nije uvek fokusiran, ali kada jeste, a to smo gledali u dužim periodima, on i ne mora da igra sjajno. On je veliki borac i uživa u tome - rekao je nekadašnji teniser koji je najviše bio četvrti na ATP listi, .

Đoković će od 8. do 21. februara pokušati da osvoji deveti pehar na Australijan openu i 18. u karijeri,čime bi napravio džinovski korak ka stizanju i prestizanju Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji imaju po 20 najvećih trofeja.

PROČITAJTE JOŠ: