Novak Đoković
EPA/Adrian Dennis
Novak Đoković

EPA/Adrian Dennis

Novak Đoković, Foto: EPA/Adrian Dennis

* Pobedio je Federera posle skoro pet sati igre sa 3:2

* Švajcarac je imao dve meč lopte koje nije iskoristio

* I dalje se govori o ovom istorijskom meču

Novak Đoković je trenutno u Sinsinatiju gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine upravo protiv Rodžera Federera. Tako će probati da bude jedini teniser u istoriji koji je po dva puta osvajao sve Masters trofeje.

Da istorijski meč na Vimbldonu ne jenjava, svesni ste i sami toga, ta pobeda Novaka Đokovića posle skoro pet sati igre se prepričava svuda.

Đoković otkrio koga vidi kao njegovog potencijalnog naslednika!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 14:16 - 12.08.2019. 14:29 U prvom kolu je slobodan a u drugom se sastaje sa bolji iz meča Amerikanca Sema Kverija i Francuza Pjer-Igoa Erbera.

Tako je i u Holivudu! Naime, u emisiji Džimi Kimela njegov gost, američki glumac Džoš Gad je pričao svoje utiske iz Londona pošto je bio da obiđe grad:

"London je fantastično mesto, kada sam otišao tamo posetio sam Vimbldon. Nisam teniski fan, ali kada si poznata ličnost i dobiješ dobra mesta onda moraš da se praviš da znaš šta se događa tamo! Svi ti ljudi su rekli da će to biti meč veka!" - rekao je Džoš, a onda ga je Kimel upitao da li je gledao legendarno finale na šta je ovaj potvrdno klimao glavom:

Federer progovorio o bolnom porazu u finalu Vimbldona, ali je najavio i veliku borbu za trofej u Sinsinatiju!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 11:28 U drugoj rundi igra sa pobednikom meča između Matea Beretinija i Huana Ignjasija Londera Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner, Foto: twitter/RadioSportChile * Masters u Sinsinatiju počinje danas a traje do 18.

"Bio sam na meču Đoković - Federer, to je bio jedan od najvećih mečeva ikada. Bio sam toliko uzbuđen ali onda se nije završavalo. Da li se ovo ikada završava, da li ima vreme isteka!? Kada je Federer imao meč loptu bio sam srećan, ali na kraju sam bio u fazonu 'Federeru šta ku**c, moram da idem kući'"

Ostao je da odgleda meč do kraja, iako je sam priznao da nije teniski a ni uopšte ljubitelj sporta, a onda je otkrio i ralzlog zašto je ostao:

"Nisam mogao da odem zato što je Šarliz Teron bila tamo, a pravilo je da kad je ona tamo onda moraš i ti da ostaneš!"

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića