NEĆU TO DA KAŽEM, PA DA ME NAPADNU NOVAKOVI NAVIJAČI Đokvović je velika misterija, slavnom teniseru ništa nije jasno

19:44 | 16-04-2024

Tenis 0

Novakov nastup u Monte Karlu izazvao je veliku pažnju

nole
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković stigao je do polufinala Monte Karla, gde ga je zaustavio Norvežnin Kasper Rud.

Đoković je na momente delovao odlično, dok je bilo trenutaka kada je izgledao kao da je ostao bez snage. 

Upravo o tome pričao je nekadašnji američki teniser Endi Rodik kod Breta Habera za TC lajv.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Teško mi je nekako da prokljuvim Novaka kog smo gledali ove nedelje u Monte Karlu i razloge za to kakav je bio. U prvom setu je delovao iscrpljeno. Ako bi razmena bila duža od sedam, osam loptica, on je bio fizički iznuren. Pričamo o tome da su bila 22, 23 stepena, egal u prvom setu, ili možda kad je bio brejk, bilo je čudno gledati ga. Potom je pronašao svoj ritam, kao što si rekao, a onda je u poslednjem gemu promašio prvu lopticu, greška, onda volej za dva, tri metra… Trebalo je da znaš šta će se desiti na osnovu istorije, a jednostavno nije. Kao da je tražio nešto cele nedelje. Fizička stvar je u pitanju, ali je zabrinjavajuće. Ne vidiš nekog ko je iscrpljen na početku i onda se vraća u toku meča. Ne znam stvarno šta je to - rekao je Rodik.

Poznato je da je on pre petnaestak godina pričao kako Đoković stalno odustaje na mečevima i da uvek ima neku povredu, na šta je aludirao i voditelj programa, navodeći bivšeg tenisera na „tanak led“.

Endi se nije „upecao“ na opasku o tome da je reč o „ptičjem gripu i SARS-u“, te da je to čudno videti 15 godina kasnije.

- Ne uvaljuj me opet u nevolju, ne želim da me Novakovi navijači napadnu na Tviteru. Ne znaš da si upravo dao deset sati mog života Noletovim fanovima - našalio se Rodik.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading