BUGARIN SE SMEJAO U LICE ALKARAZU Naterao ga da se oseća kao dete, a onda ga "ponizio" na konferenciji (VIDEO)

09:53 | 29-03-2024

Tenis 0

Bugarin nije mogao da izdrži da se ne nasmeje.

Grigor Dimitrov
Foto: Printskrin / X / TennisTV

Grigor Dimitrov nastavlja da beleži značajne pobede od kraja prethodne sezone, a jednu od najupečatljivijih ostvario je protiv Karlosa Alkaraza u četvrtfinalu Mastersa u Majamiju.

Španac nije uspeo da pruži otpor raspoloženom bugarskom teniseru, te je nakon dva seta bio prinuđen da prizna nadmoć Dimitrova rezultatom 6:2, 6:4.

Ovaj poraz će rezultirati gubitkom poena za mladog Španca, što će ga dodatno udaljiti od Novaka Đokovića na vrhu ATP liste. Nakon meča, Alkaraz nije krio svoje razočaranje.

DOK JEDNOM NE SMRKNE... Evo šta debakl Karlosa Alkaraza znači za Novaka Đokovića

- Mislim, nisam mogao da pronađem rešenja. Nisam mogao da nađem način da ga nateram da se oseća neprijatno na terenu. Bila je to odlična partija sa njegove strane. Trenutno imam mnogo frustracija, jer je učinio da se osećam kao da imam 13 godina - rekao je Alkaraz i dodao:

- Znaš, bilo je ludo. Razgovarao sam sa svojim timom da ne znam šta treba da radim. Ne znam njegovu slabost. Ne znam ništa.

Na njegove izjave, Dimitrov je odgovorio osmehom uz kratki komentar.

- To je sjajan komentar.

Bugarinu sledi polufinalni duel protiv Aleksandra Zvereva, dok će se u drugom polufinalu sastati Janik Siner i Danil Medvedev, boreći se za mesto u finalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading