OZBILJNO SU POTKAČILI NOVAKA Hrvati iznose detalje: "Tajna večera" Đokovića i Ivaniševića

10:23 | 28-03-2024

Tenis 0

Hrvati nastavljaju da otkrivaju detalje rastanka Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića

Goran Ivanišević
ATA Images

Trude se Hrvati da otkriju detalje. O tome je pisao Neven Bertičević, novinar Jutarnjeg lista. On je dao priču iz ugla Gorana Ivaniševića.

- Naravno, Srbin nije saopštio razloge, angažovao je Ivaniševića i on je doneo odluku da je ta saradnja završena. Neki su to znali pre ili tokom turnira u Indijan Velsu, jer se ceo tim sastao na zajedničkoj večeri i tu se desila vest koja, iako je šokirala određeni deo teniske javnosti, nije nimalo retka u odnosu trenera i igrača.

Nastavio je u istom ritmu.


Tačno je da su Đoković i Goran Ivanišević proveli punih pet godina u idiličnoj vezi, ali je sada Srbin odlučio da krene svojim putem. U najavi nije bilo reči o novom treneru u boksu Novaka Đokovića, iako ovih dana trenira u Beogradu sa starim i velikim prijateljem Nenadom Zimonjićem, koji je dugo figurirao kao jedan od najboljih svetskih dubl igrača. Ali pitanje je da li će Zimonjić biti u novoj ulozi kada se Đoković vrati na Tur, to će biti na Masters 1000 turniru u Monte Karlu.

PUKLO JE Otkriveno šta se desilo između Novaka i Ivaniševića: ŽESTOKA SVAĐA


Neki su bili iznenađeni ćutanjem Gorana Ivaniševića. Mogao je, verovali su neki, da to objavi, ali Ivaniševićeva odluka je bila da to objavi onaj ko je angažovao trenera i da se veza, ma koliko uspešna, raskida njegovom voljom.

Bertičević je imao i opasku na račun Novaka Đokovića, "da mu se nije treniralo previše".

- Sumnjam da je Ivanišević iznenađen, da se tako izrazimo, iznenadnim razdvajanjem. Bio je u najboljoj poziciji da primeti da nešto nije u redu i da se Novaku Đokoviću ne trenira previše, što je i potvrdio porazom od Italijana Luke Nardija u Indijan Velsu. Porazom od 123. tenisera sveta, najniže rangiranog igrača koji je pobedio Đokovića na bilo kom velikom turniru. Stoga Đokovićeva odluka, siguran sam, nije iznenadila Ivaniševića. Posle turnira u Indijan Velsu, Srbin je otišao u Majami, gde se družio sa ostalim teniserima, ali je shvatio da u stanju u kojem je došao iz Indijan Velsa neće moći da igra ni ovde, pa je mudro doneo odluku da prolongira povratak tenisu do Monte Karla.

Ostaje da se vidi da li će Novak otkriti detalje i šta se dogodilo...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading