Novak Đoković
Foto: Printscreen/Printscreen

Najbolji svetski teniser Novak Đoković čestitao je britanskom komičaru Džošu Beriju na izvanrednoj imitaciji, kako njega tako i ostalih tenisera - Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Endija i Džejmija Marija. 

U kratkom videu koji je podelila Asocijacija za loun tenis (LTA), upravno telo britanskog tenisa,Beri je mnoge nasmejao svojim imitacijama, a Novak mu je u međuvremenu odgovorio. 

NOVA ATP LISTA ZA ISTORIJU Novak suvereno drži tron, blizu je i magična brojka "400"

- Pa, moji prijatelji mislim da nikada neću usporiti. Ali stvarno, neću se nikada penzionisati, nastaviću da igram tenis. Veganska dijeta znači da imam unutrašnje organe kao 14-godišnjak, tako da ću nastaviti. 

- Moje telo i moj duh su u perfektnoj poziciji. Čak i kada Zemlja bude užasna zbog klimatskih promena ja ću se pobrinuti da odemo na druge planete i pobeđivaću u tenisu i tamo i u univerzumu. Biću najbolji igrač cele galaksije - rekao je Beri, na šta se Novak javio komentarom na svom Instagramu: 

Novak Đoković

Printscreen

 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading