Medvedev u finalu US Opena
Foto: AP/AP Photo/Manu Fernandez

 

Trenutno treći teniser sveta Danil Medvedev je izneo je mišljenje da će Karlos Alkaraz na kraju godine biti prvi na ATP listi.

"NOVAČE, VOLIM TE" Đoković otvorio dušu: Ovo je nešto najlepše što sam doživeo

NEĆE NIKAKO DA PRIZNAJU Teniske legende svesne da je Novak najveći ikada, ali opet "guraju" Federera u prvi plan

Danil Medvedev je na startu takmičenja u Pekingu pobedio Tomija Pola sa 6:2, 6:1,  a nakon meča prokomentarisao svoju sadašnju situaciju.

- Gde god da odem trudim se da budem šampion, tako da je san o broju jedan i dalje živ. Međutim, svestan sam da sam daleko od toga i da moram da se trudim da budem u Top 2 i ostanem dovoljno blizu da ga preotmem na početku 2024. godine - rekao je Medvedev.

Potom se osvrnuo i na borbu za mesto najboljeg do kraja godine između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

- Ne mislim da će Novak igrati na mnogo turnira, tako da logika diktira da Karlos Alkaraz završi kao broj jedan na kraju godine. Što se mene tiče, daću sve od sebe na svim turnirima koje budem igrao - zaključio je Medvedev.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading