Novak Đoković
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Srpski teniser i najbolji igrač sveta,Novak Đoković, trenutno uživa na Rajder Kupu, gde je učestvovao i na "Ol-Star" golf meču, a gde je pokazao i pozamašno umeće iako mu to nije primaran sport. Takođe, on koristi is vaku priliku da uživa među svojim kolegama teniserima, kao i drugim sportistima. 

Ovoga puta, Novak Đoković je putem svog Instagram profila podelio i jednu fotografiju, jedan selfi, koji bi mogao da se okarakteriše i kao "onaj od milion dolara". 

ŠARAPOVA OTKRILA DETALJE VEČERE SA NOVAKOM Lepa Maša progovorila o opkladi sa Đokovićem: Mislila sam da nema šanse, a onda...

Đoković je taj koji je držao telefon i "opalio" selfi, dok je na glavi nosio zanimljive naočare, a pored njega su bili i još jedan teniser, kao i jedan poznati vozač Formule jedan - Mateo Beretini i Karlos Sainc.

Njih trojica su se našli u publici tokom Rajder kupa, te su zbog toga odlučili i da ovekoveče taj trenutak jednom fotografijom, gde je Novak bio "glavni".

Sliku je prvobitno podelio Mateo Beretini, a ubrzo su i druga dvojica odlučila da slede njegov korak. 

Novak Đoković

Printscreen Instagram

 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading