Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/CJ GUNTHER

Česte su kolumne na temu tenisa na popularnom "Dejli mejlu", ali jako jako retko su pozitivne kada je reč o Novaku Đokoviću.

Tako je i najnoviji "Tužno je što je Novak sa 36 godina i dalje najbolji na svetu" dodatno iznervirao navijače našeg najboljeg tenisera, a cilj teksta jeste da se omalovaže Novakovi pratioci na ATP listi. 

Novinar navodi da je situacija "daleko od pozitivne u svetu tenisa", i da Novak dobija ono što želi iako se jedva i pojavljuje na turnirima i dodaju da je odigrao samo šest turnira koji nisu grend slemovi. 

Naravno, nisu mogli protiv statistike, dodali su da je Srbin savladao top 10 tenisera skoro svaki put kada bi mu naišli na megdan, pa u poslednjih 12 meseci ima skor 19-3 protiv prvih 10. 

Dodaju i da Siner, Fric i Rubljov zajedno imaju negativan rekord protiv Novaka koji iznosi 1-15, a svi ostali nešto bolji, ali činjenica je da Novak ima makar duplo više pobeda protiv svih osim Alkaraza. 

Dodaju da je jedini aktivni igrač koji ima bolji skor od Novaka Jirži Veseli koji ima 2:0 protiv našeg najboljeg tenisera i imaće šta da priča unucima...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading