Stefanos Cicipas
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon glasina o raskidu sa Stefanosom Cicipasom, lepa španska teniserka, odlučila je da izađe sa svojom prijateljicom Arinom Sabalenkom.

Kao dokaz, Stefanos i Paula obrisali su zajedničke slike sa instagram profila "Tsitsidosa", a Badosa je nedavno izašla u grad sa najboljom prijateljicom Arinom Sabalenkom, verovatno kako bi prebrodila raskid.

ĐOKOVIĆ KAO DA ŽELI OSVETU Cicipas: Novakovo oko sija

Međutim, ovaj par nije još ozvaničio raskid, a Stefanos je nedavno istakao da mnogo razmišlja o ciljevima u karijeri.

- Svakako mnogo razmišljam o tome, ali vrh nije sve. Bio sam ovisan o tom cilju kada sam bio mlađi i to me lišilo mnogo čega. To ne znači da nisam zadovoljan onim što sam postigao; Želim da napredujem kao igrač. Ali ključ je u pronalaženju ravnoteže između svog privatnog života, izgradnje nečega sa nekim i napredovanja u karijeri, uz pomoć te osobe - rekao je Cicipas.

Grk je takođe nedavno pričao o odnosu sa španskom teniserkom.

- Toliko mi nedostaje i svaki dan pričam sa njom o tome... Imamo sjajnu vezu između nas. Prvi put posle dugo vremena nismo zajedno. Sada shvatam koliko ona meni nedostaje i koliko ja njoj nedostajem. Ovakva će stvarnost biti ako nastavimo zajedno. Ovo će biti nešto često i nešto što ćemo morati da normalizujemo u našim životima. navikavam se - rekao je tada Stefanos za meksički portal "Esto" i dodao:

- Biće još ovakvih dana i spremni smo. Za to smo psihički spremni. Paula mi je mnogo promenila život, donela je blistavu svetlost i nadu, nadam se isto i ja za nju.

Paula Badosa se nije oglašavala u vezi sa Stefanosom. Ona se intenzivno druži sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom, pa ne čudi zašto se baš sa njom pojavila u javnosti.

One su posetile "Cirkue du Soleil" u Montrealu. Juče je Arina okačila još jednu fotku sa Paulom, uz potpis:

- Mnogo volim ovu devojku!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bobi

26.09.2023 14:33

Samo kad se otarasio te droce sa sarma ocima. Sada ce mu i tenis ici bolje.