Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/JUSTIN LANE

Otac američkog tenisera Rajlija, Džordž Opelka odgovorio je Pospišilu na konstataciju da Novak ne dobija priznanja za svoj doprinos.

Pospišil je sa Đokovićem pre tri godine osnovao nezavisnu asocijaciju (PTPA) koja štiti interese igrača i smatra da Novak treba da dobije mnogo bolji odnos od strane javnosti.

SPUSTIO MU JE SLUŠALICU Novak ga je ugasio i stavio na mesto, ali mladom teniseru predviđaju velike stvari

- Novak ne dobija dovoljno priznanja i zbog toga besnim. Toliko je dobar momak. Svi mogu da se ponašaju kao anđeli pred kamerama, da kažu prave stvari, ovo i ono. Suština je u tome kakav si kada nema kamera i kako tretiraš ljude generalno - rekao je Pospišil i dodao:

- On je toliko velikodušan. Ne znam da li je moje da o tome govorim, ali pomaže juniorima u Srbiji – finansira, zaista mu je stalo. Pretpostavljam da je to zbog toga kako je odrastao i šta je sve prošao, zna da ceni borbu i razume koliko je teško kada je sve protiv tebe. Pokušava da pomogne kolegama.

 

 

U odgovoru na ovu izjavu, javio se Džordž Opelka.

- Svlačionica zna. Ne nervira me to što manjka priznanja koliko mržnja prema Novaku na društvenim mrežama koja nije zaslužena iz razloga koje je Vasek naveo. Novakov rad će nastaviti da evolvira i govori svoju priču. To je od presudnog značaja kako bi tenis na kraju pobedio - odgovorio je Opelka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading