Padel
Foto: Alo/Alo/Miloš Rangelov

Ljubitelji i igrači padela kod nas jedva čekaju start premijernog "Padel Belgrade Open BMW Delta Motors" turnira koji će okupiti najbolje igrače padela u našoj zemlji i učesnike iz inostranstva – na najvišem nivou takmičenja do sada održanom u Srbiji! 

Održan je Kvalifikacioni turnir za Rekreativnu kategoriju “Padel Belgrade Open-a”, kao uvertira za ono najvažnije što nas očekuje, a to su polufinala i finale (subota - 30. septembar i nedelja 1. oktobar), za koje će se boriti četiri najuspešnija tima iz kvalifikacija, od ukupno 32 takmičarska para. 

Padel

Alo

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @padelbelgradeopen

 

Padel

Alo/Miloš Rangelov

 

Turnir se održava u tri kategorije - Master, Rekreativna i Miks, gde će u najkvalitetnijoj Master kategoriji nastupiti ekipe iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske - kojima će se pridružiti i dva izabrana tima iz Srbije. 

Padel

Alo/Miloš Rangelov

 

JOŠ PET DANA DO VELIKOG TURNIRA U PADELU Srpska prestonica domaćin najbrže rastućem sportu u svetu

Padel

Alo

 

Program dana finala u Master i Rekreativnim kategorijama će biti upotpunjen mečom i u Miks kategoriji, u kome će nastupiti dva izabrana muško-ženska tima iz selekcije timova tog profila koji su učestvovali na pripremnim turnirima za “Padel Belgrade Open” proteklih nedelja.

Padel

Alo/Miloš Rangelov

 

Za potrebe ove izuzetne sportske i zabavne manifestacije – najsavremeniji padel centar će biti podignut na najatraktivnijoj lokaciji našeg glavnog grada – šetalištu pored zgrade Geozavoda “Beograd na vodi”, sa svim sadržajima koji će iskustvo boravka takmičara, publike i medija učiniti jedinstvenim i identičnim sa najvećim i dugogodišnjim događajima ovog profila u svetu.

Padel

Alo

 
Padel

Alo/Miloš Rangelov

 

Besplatan ulaz na Centralni stadion sa tribinama za praćenje mečeva, posebna zabavna zona za posetioce sa brojnim interaktivnim sadržajima i Zona za igrače u kojoj će se učesnici turnira zagrevati i opuštati u slobodno vreme – uz tretmane i medicinsku podršku po potrebi - glavne su jedinice centra “Padel Belgrade Open-a” – još jedne sportske manifestacije koja će potvrditi status Beograda kao vodećeg grada za sport i zabavu u ovom delu Evrope – i sa punim pravom domaćina velelepnog svetskog događaja kao što je Expo 2027.   

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading