"HTELA SAM DA SE UBIJEM" Jelena Dokić zbog raskida sa Hrvatom poželela da digne ruku na sebe
Tanjug/Ap

 

 

Jelena Dokić, nekada jedna od najtalentovanijih teniserki, objavila je drugu knjigu pod nazivom "Neustrašiva", a poseban deo posvetila je raskidu veze sa bivšim dečkom Tinom Bikićem.

Jelena i bivši hrvatski teniser u vezi su bili 19 godina. Nakon prekida veze pre dve godine, nad njenim životom nadvio je crni oblak, teško se mirila sa raskidom, pa je čak htela da se ubije. 

- Bila sam u šoku. Nadali smo se da ćemo imati decu. Ali onda, preko telefona, dva dana pre Božića, rekao mi je da smo završili. Sve je bilo nadrealno. Čudno. Pogrešno - samo je deo emotivne ispovesti Jelene Dokić u novoj knjizi. 

 

 

Ranije je Jelena u autobiografiji "Nesalomiva” priznala da joj je otac uništio snove i otkrila da ju je jednom toliko tukao da je ostala bez svesti, da je uobičajena kazna za prosečno zalaganje na treningu bilo bičevanje kaišem. Pre godinu dana je pokušala sebi da uduzme život, nije mogla da ustane iz kreveta, konstantno je na udaru hejtera na društvemim mrežama zbog viška kilograma... Na sreću, teški dani su iza Jelena, a svesna je da nije jedina koja je zlostavljanja, pa često govori o nasilju u porodici i pruža podršku ženama.

Nekada četvrta teniserka sveta sada je otvorila dušu na Instagramnu i opisala kako se osećala posle raskida veze o kojoj je pisala u novoj knjizi. 

- Prekidi veze! Postoji veliki razlog zašto sam celo poglavlje u svojoj knjizi posvetila prekidu svoje 19-godišnje veze. Nažalost, većina nas će se u nekoj fazi života suočiti s nekom vrstom raspada veze ili braka. Nakon 19 godina, bili smo zajedno od 20. godine, nisam mislila da će se to dogoditi meni, nama. Ali, jeste. Bila sam šokirana, to me je slomilo, bacilo me je na kolena, htela sam sebi da oduzmem život - priznala je Jelena.

 

 

Desilo se kao grom iz vedra neba, Jelena priznaje da je dugo zbog svega krivila sebe, ali da je postala jača i mudrija.

- Zašto i kako? Bila sam u šoku, nisam to očekivala, morala sam ponovo da naučim da živim na novi način, jer nikada nisam bila sama.  Takođe, posle prekida veze tužni ste, osećate gubitak, jer osoba i život koji ste imali, više ne postoje. Beskrajno dugo sam sebe krivila. Morate da živite neki novi život, da pronađete način da ponovo verujete i volite, da osećate. O tome govorim u svojoj novoj knjizi. Još jednom ću da istaknem. On je neverovatna osoba i uvek ću mu biti zahvalna za naših 19 godina, bio je uz mene kada niko nije. Ali, posna sam na to kako sam prošla kroz raskid, dostojanstveno. To je bio ključ mog oporavka. Bez mržnje, bez gorčine i ljutnje, to me je učinilo jačom, otpornijom, srećnijom i mudrijom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Alo

24.09.2023 22:20

Sta je s tobom dete.Ljudi su bili u logorima gledali strahote ,pa posle toga ziveli. Uzmi zivot u svoje ruke i zivi.Budi trener deci.Dosta kukanja.