Đoković i Šelton
Foto: AP/AP Photo/John Minchillo

Ben Šelton je posle US Opena i meča sa Novakom Đokovićem danima bio u centru pažnje u medijima, nakon što mu je najbolji teniser sveta, ali i svih vremena iskopirao proslavu i "spustio mu slušalicu" nakon što ga je pobedio sa 3:0 u polufinalu.

Mladi Šelton je posle svake pobede izvodio taj potez, gde navodno spušta slušalicu, a posle poraza od Novaka, video je kako njego rival to radi na pomalo surov način.

Nije se to Šeltonu svidelo, a to se videlo po hladnom pogledu koji je uputio Novaku na mreži posle pobede, ali i po izjavi njegovog oca i danima posle tog meča sa Đokovićem, gde se vidi da zamera Novaku na takvoj imitaciji.

OGLASIO SE NOVAK ZBOG VELIKE TRAGEDIJE Najbolji teniser sveta pružio podršku Maroku i Libiji

Sam Šelton je posle na konferenciji izjavljivao da nema problem sa tim što mu je Novak iskopirao proslavu, mada navijači nisu bili ubeđeni u to.

Na Lejver kupu, gde Šelton učestvuje kao deo tima Amerike, on je na gala večeri izveo taj "telefonski potez", nakon čega su u komentarima svi objavljivali scenu kada je Novak izveo taj potez i "ugasio ga", komentarišući da će morati ponovo Đoković da reaguje.

Na prvom meču koji je Šelton odigrao na Lejver kupu, gde je pobedio Artura Filsa sa 2:0, usledila je neobična proslava koju mnogi nisu očekivali.

Verovatno su svi u publici čekali proslavu sa telefonom, ali je Šelton odlučio da to promeni, pa je samo pokazivao na dres i grb tima Amerike.

Tek je kod klupe, kada se pozdravio sa trenerom Džonom Mekinroom i ostalim saigračima, usledila je scena sa telefonskim pozivom, koji su izveli i neki od njegovih saigrača iz tima uz osmehe.

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading