SVE SE PROMENILO Đoković i Nadal više ne razgovaraju, ovo je ključni dokaz - sve je puklo
Foto: EPA/EPA/LYNN BO BO

- Slao sam poruke Karlosu Alkarazu kada je pobedio, ali ostalima ne. Nemam tu mnogo prijatelja, ja sam iz druge generacije. Razgovaram samo sa Rodžerom Federerom s vremena na vreme - rekao je Nadal.

To ne bi bilo toliko čudno da do skoro nije delovalo da je sve u redu, a čak je i Novak  pre tri godine otkrio javnosti da je u Vocap grupi sa Federerom i Nadalom!

- Svi smo aktivni u njoj, a i nismo. Kada nismo aktivni, onda baš nismo, ali kada jesmo, onda smo sva trojica aktivni. Mi se vrlo dobro slažemo, jer postoji jako veliko međusobno poštovanje, i privatno i profesionalno. Dokle god je to slučaj, onda svako od toga može da ima neku dobit, a naročito sport kojim se bavimo - objasnio je Đoković.

NOLE, DODAJ JOŠ SOLI Davno zaboravljena karikatura postala ponovo aktuelna zbog Nadala i njegove gluposti (FOTO)

Očigledno je da se nešto promenilo u prethodne tri turbulentne godine za Novaka. 

Izgleda da odnos više nije isti i da je mnogo toga drugačije.

- Nikada nismo bili prijatelji, to medu rivalima nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Rafa i ja smo u početku čak dvaput izašli na večeru. Ali čak i s njim je prijateljstvo nemoguće. Oduvek sam ga poštovao i mnogo mu se divio. Zahvaljujući njemu postao sam to što jesam. To će nas zauvek ujedinjavati. Nadal je deo mog života, u poslednjih 15 godina više sam viđao njega nego svoju majku - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading