Srđan Đoković
Foto: Alo/Foto: Alo!

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Americi, gde ga čeka nastup na mastersu u Sinsinatiju, a zatim i na US openu, poslednjem gren slem turniru u godini.

Prethodnih mesec dana je drugi teniser sveta iskoristio da se odmori i regeneriše, kako bi što spremniji dočekao nastavak sezone, a sa svojom porodicom je prvo boravio u Hrvatskoj, a zatim i u Crnoj Gori, gde je uslikan i na Durmitoru, ali i u Herceg Novom. 

Ipak, nije Novak jedini član porodice Đoković koji zna da se provodi u svoje slobodno vreme, već je to i Srđan Đoković, njegov otac. Naime, popularnog Srkija smo uhvatili u restoranu "Novak", na Novom Beogradu, kako zajedno sa svojim prijateljima uživa u partiji bilijara.

Otac našeg asa se odmara u Beogradu i pokazuje kako se uživa u životu, a sigurno je da je odlučio da se maksimalno opusti pre nastupa svoga sina u Sinsinatiju, koji će biti napeti, bez ikakve dileme.

Inače, Nole danas već počinje sa nadmetanjem u Sinsiju, u dubl konkurenciji, a od 19 časova će on i Nikola Ćaćić na megdan Džejmiju Mareju i Majklu Venusu. Sa druge strane, slobodan je na startu singla, a u drugoj rundi će igrati protiv boljeg iz okršaja u kom se sastaju Alehandro Davidovič Fokina i Tomas Martin Ečeveri. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading