Rafa i Nole
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDREW COULDRIDGE

Ove nedelje na programu je masters u Torontu, na kom ne učestvuju Novak Đoković i Rafael Nadal. Novak je odlučio da odmori i uvertiru za US open napravi u Sinsinatiju, dok Rafaela muči povreda i očekuje se da se na teren vrati tek naredne sezone.

Upravo su njih dvojica odigrali jedan od najboljih mečeva na mastersu u Kanadi. Bilo je to u polufinalu, sada već davne 2013. godine, kada je Nadal slavio sa 6:4, 3:6, 7:6.

Tog meča prisetio se i profil Tennis TV, koji je jedan detalj sa njihovog okršaja objavio na Tviteru kao najavu za turnir.

Pri rezultatu 6:4, 3:6, 2:2 i 30:30 na servis Španca, dogodio se poen posle kojeg je narušen odnos dva velika rivala. Rafa je odigrao drop-šot, Novak uzvratio kratkom loptom, a onda je Nadal bekhend poslao pravo u Đokovića i loptica ga je pogodila u lice. Đoković je tada uputio oštar pogled ka španskom teniseru, nakon čega mu se ovaj izvinio.

 

 

Do tog trenutka Đoković i Nadal su imali sjajan odnos, može se čak reći i da su bili prijatelji, ma koliko to bilo teško kada se ima u vidu da jedan drugom predstavljaju konkurenciju.

Međutim, od pomenute scene u Montrealu, njihov odnos je dosta zahladneo. Postoji samo uzajamno poštovanje, ali ništa više od toga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading