PER PROGOVORIO O VELIKOM POROKU Francuz otkrio da ga je Vavrinka nadmašio
Foto: EPA

 

Francuski teniser važio je za jednog od najvećih svetskih talenata. Međutim, zbog njegovog stila života, karijera mu je bila u sunovratu. Najveći rang bio mu je 18. pozicija 2016.

Francuz je otkrio da je njegova ljubav prema piću nadjačala onu prema reketu, a rekao je da i u toj disciplini ima boljeg od njega.

– Vavrinka pije više od mene, nekoliko puta smo pili zajedno i uvek me je nadmašio – ističe 34-godišnji Francuz.- Ali Sten je u stanju da se danas napije a da sutradan trenira pet sati. Malo ko to može.

Povod da ovo ispriča bio je njegov trijumf u čelendžeru u San Benedetu gde je savladao sunarodnika Rišara Gaskea.

– Ne znam da li sam bio alkoličar, ali mnogo sam pio – priznaje Francuz, dok pokušava da se vrati tamo gde je nekada bio igrajući kvalifikacije na turnirima na kojima je u najboljim danima bio nosilac.

Pauza zbog pandemije koronavirusa uticala je na Pera koji je na početku pandemije bio u prvih 20 nakon čega je ispao iz prvih 200. Prešao je na čelendžere koji su mu promenili karijeru.

– Potpuno sam izgubio smisao – seća se tih dana.- Nisam mogao da nađem motiv. Pitao sam se šta ja radim na ovim turnirima pred dvojicom gledalaca. Dobro se sećam, igrao sam u Vaku u Teksasu 28. februara i tada sam rešio da okrenuo list.

Per tvrdi da je alkohol za njega prošlost, a dokaz za to bio je njegov trijumf na prošlonedeljnom čelendžeru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading