Natalija Stevanović
Foto: AP/Adam Davy/PA via AP

 

Stevanovićeva se plasirala u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas napravila iznenađenje eliminacijom Karoline Pliškove rezultatom 2:0 (6:2, 6:3).

- Probila sam led u kvalifikacijama, prvi meč, Grend slem. Prošla je trema i jeza na prvom meču, jeste mi prvi Grend slem. Polufinale je cilj. Prošla sam mnogo, Nikola je razgovarao sa sponzorom i kazao: 'Znate 28 godina, razumem ja vas znate da je ona sazrela. Sa 22 godine je imala operaciju jetre, dok smo se vratili..' Bila sam 7,8 kilograma dalje. Pola stomaka mi je sečeno, dug proces, nestvarno da se vratim na teren. Imala sam boginje, upalu pluća u toku korone - istakla je srpska teniserka.

Dodaje da se nada da će u budućnosti biti konstantna.

- Mogu da obećam Srbiji potpunu predanost, plan je da se drži konstantnost, upoznajte mog muža Laleta i trenera i fizija Nikolu. Mi guramo sami i zato je teško, guramo našu priču. Željna sam da inspirišem mlade da pružim ljubav i znanje, nadam se da ćemo imati taj nivo. Potrudićemo da to bude, konstatost je vizija i nadam se tome - zaključila je Natalija Stevanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading