Novak Đoković
Foto: EPA/EPA/Caroline Blumberg

Nekadašnji rumunski teniser Ilie Nastase (77) još jednom je potvrdio da nije veliki ljubitelj Novaka Đokovića i svega onoga što je Srbin postigao kroz karijeru!

Naime, u razgovoru sa medijima u domovini, Nastase je pokušao da umanji veliki uspeh Đokovića i osvajanje 23. Grend slem trofeja. I to tako što tvrdi da je razlika između Novaka i Rafaela Nadala neprimetna. 

ŠPANCI "ODLEPILI" ZA NOVAKOM I JOKIĆEM Malo zemalja na svetu je privilegovano da ima ovakve sportiste

- Ne mislim da je to lična borba između njega i Nadala. Ne vidim tu stvar. To se desilo, zar ne? Moglo je da bude i obrnuto, da Nadal ima 23 titule. Obojica su tu, blizu jedan drugom. Đokoviću je to bitno, ali mislim da Nadal nije ljubomoran na to - rekao je Nastase za Gazetu Sporturiol i dodao:

Ilije Nastase

EPA/STEFAN ZAKLIN

 

- Neko drugi treba da bude ljubomoran na Nadala. To što je 14 puta uzeo Rolan Garos. To je teže od Đokovićevih 23 GS. Samo da znate, pobediti na šljaci 14 puta na RG? Mislim da se neće roditi igrač koji može to da uradi. 

Nastase je tokom karijere osvajao Rolan Garos i US Opet, dok je na Vimbldonu dva puta stigao do finala, a da ne "miriše" Đokovića potvrdio je i onim izjavama iz 2020. kada je prozivao Srbina zbog onog turnira usred korone

- Novak je vrlo dobro znao koji rizik preuzima organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto šta se dogodilo. Zašto je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Ceo turnir je bio besmislen - rekao je Rumun tada. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading