ZVEREV DIGAO PRAŠINU IZJAVOM PRED FINALE Nemac nema nikakvu dilemu ko osvaja Rolan Garos, surovo je iskren
Foto: EPA/EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Kasper Rud se plasirao u finale Rolan Garosa posle pobede nad Aleksandrom Zverevim posle tri seta.

-Kasper je u finalu sa razlogom – ističe Nemac posle poraza sa 6:3, 6:4, 6:0.- A ako je već u finalu, sigurno je da ima šanse za titulu, jer je dobar teniser. Da li je Novak favorit? Naravno, nema ni najmanje dileme. Zna kako se pobeđuje u ovakvim situacijama, ali i Kasper igra odličan tenis. Međutim, ako bih se kladio, mislim da ne bih mnogo novca stavio na Ruda. Da li ima šanse? Da, ima ih. Igra neverovatno i zaslužuje da bude u finalu - smatra Zverev. 

ZVEREV DIGAO PRAŠINU IZJAVOM PRED FINALE Nemac nema nikakvu dilemu ko osvaja Rolan Garos, surovo je iskren

AP Photo/Thibault Camus

 

ROLAN GAROS, ČETRNAESTI DAN Nole čeka veliko finale, Srbin doneo neočekivanu odluku, Đokovićeve reči o Alkarazu obišle svet

Norvežanin nikada nije pobedio Novaka Đokovića, ali Zverev smatra da je sada bliži nego ikada da prvi put slavi protiv srpskog tenisera.

-Ovo je idealan scenario za Kaspera. Jeste Novak jedan od najboljih na svetu, ali kada si na vratima istorije, raste pritisak. Setite se finala Ju-Es opena 2021, protiv Medvedeva. Osećao je ogroman pritisak - podsetio je Zverev na Đokovićev poraz u meču u kome se borio za Gren slem, četvrtu veliku titulu u istoj sezoni, kaže Nemac. Finale Rolan Garosa je na programu u nedelju od 15 časova, u kome će Novak Đoković pokušati da dođe do svoje 23 gren slem titule čime bi prestigao na prvom mestu Španca Rafaela Nadala.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading