USPEH KARIJERE OLGE DANILOVIĆ Srpkinja napravila spektakularan preokret u drugom setu i prošla u treće kolo Rolan Garosa
Foto: EPA/EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Olga Danilović je napravila možda i najbolji rezultat svoje karijere pobedom nad italijanskom igračicom i plasmanom u treće kolo Grend slema u Parizu.

Srpska teniserka će tamo igrati protiv Ons Žaber koja je pobedila Osean Dodin nešto ranije u toku dana. 

Neverovatan meč je odigrala naslednica legende srpske košarke Saše Danilovića, pogotovo u drugom setu, gde je pokazala upravo onaj karakter koji je krasio njenog oca tokom igračke karijere. 

NOVI ŠOK U PARIZU Sinar ispao sa Rolan Garosa

Učinila je nešto neverovatno i nakon što je zaostajala 2 brejka i gubila u jednom momentu 5:1 u tom drugom setu, nije se predavala, niti odustala od njega. Već strpljivo čekala da povrati igru iz prvog seta i da protivnici padne koncentracija.

A onda je krenula bez zaustavljanja i napravila seriju od 6 osvojenih gemova, zaredom. Stigla do 2 meč lopšte na servir protivnice, i drugu je iskoristila, te tako postala prva srpska teniserka koja je stigla do 3. kola Rolan Garosa još od 2016. godine kada je to učinila Ana Ivanović u svojoj poslednjoj igračkoj sezoni. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading