Novak na Rolan Garosu
Foto: AP/Tanjug/Ap/Twitter printscreen

Novak Đoković je porazio Martona Fučoviča u drugom kolu Rolan Garosa 3-0, po setovima 7:6, 6:0, 6:3. Osim malih problema u prvom periodu igre srpski teniser je vrlo lako došao do druge pobede u Parizu. Osim samih dešavanja na terenu, pažnju je privukao i detalj kada je Đoković na jednoj pauzi menjao majicu i otkrio nešto što do sada nismo viđali.

"Crna pločica" bila je zalepljena na njegovim grudima, a kako je sam prokomentarisao tokom meča radilo se o detalju bez kojeg on be mogao i dalje da se takmiči. 

- Voleo sam Ajronmena mnogi kad sam bio mali. Zato je moj tim doneo nanotehnologiju i da nije bilo toga verovatno ne bih sedeo sada ovde - pomalo u šaljivom tonu prokomentarisao je Đoković.

 

 

KRAJ ZA LEGENDU Monfis se povukao sa Rolan Garosa

Sada je konačno otkriveno o čemu se tačno radi, pošto se kompanija koja proizvodi tu "napravu" oglasila.

"TaoPatch" je firma koja pravi takozvani „biohacking device“ koji omogućava prirodni metod unapređenja ljudskih sposobnosti. 

Ovaj uređaj kombinuje akupunkturu sa lakom terapijom i sadrži slojeve nanokristala koji hvataju telesnu toplotu i pretvaraju je u veoma slabu svetlost koja se emituje na određene tačke u telu. To stimuliše centralni nervni sistem i povećava komunikaciju sa ostatkom tela.

Cena ovog metoda kreće se u rasponu od 349 do 3999 dolara, u zavisnosti od različitih ponuđenih mogućnosti.

Dakle, kao što su verovatno svi i pretpostavili u pitanju je sprava koja se koristi u medicinske svrhe i široko je primenjena među sportistima.

Novak će svoj meč trećeg kola odigrati u petak protiv Španca Alehandra Davidoviča-Fokine. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading