Novak Đoković
Foto: AP/AP Photo/Thibault Camus

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa!

Đoković je u drugoj rundi savladao Mađara Martona Fučoviča - 7:6 (2), 6:0, 6:3 nakon dva sata i 47 minuta igre.

Posle meča, izneo je utiske odmah na terenu.

 - Hvala vam svima što se došli ovde. Dajete mi svakog dana i svake godine mnogo energije. Nadam ste da ste se i vi dobro zabavili, ovo je prvi meč za mene u večernjoj sesiji. Prvi set nije bio dobar za mene, u drugom i u trećem setu sam dobro odigrao i veoma sam zadovoljan, kada pogledamo nastup večeras. 

Novak na Rolan Garosu

Tanjug/Ap

 


Marton je igrao sjajno u prvom setu. Koliko je bilo važno dobiti taj set?

 - Svi teniseri kada igraju na Šatrijeu žele da igraju svoj najbolji tenis i nemaju šta da izgube. Nisam bio iznenađen kako je igrao. Vrlo dobro ga poznajem. On može da igra vrlo dobar tenis na svim podlogama. Ja sam bio jako fokusiran na sebe i ono što radim na terenu. Izvinite na mom francuskom, nisam zadovoljan kako ga pričam, ali kako je tako je, pričam na osnovnom nivou. Ali i dalje mogu da govorim dovoljno dobro valjda da me svi razumete. 

Da li ima razlike između dnevne i večernje sesije?

- Ista je priprema za meč, nema tu neke velike razlike. Mnogo je bilo vetra i to je bio problem, jako je teško bilo kontrolisati sve to. Lopta je jednostavno drugačije letela, teško se bilo nameštati za udarac, svaki udarac je morao da bude prilagođavan. Večernje sesije su posebne i specijalne i hvala vam što ste bili ovde. 

 - Nemam više reči na francuskom, šta više da ti kažem - našalio se Novak i otišao sa terena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading