CICIPAS UZBURKAO TENISKI SVET Grk progovorio o Novaku pa poručio: Želim da postanem igrač kog će svi mrzeti
EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Novak Đoković juri epitet najboljeg tenisera svih vremena, što će postati ukoliko osvoji 23. grend slem u karijeri. Nadmašiće Rafaela Nadala, koji zbog povrede ne igra u Parizu. 

Jedan od favorita, pored Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, je i Stefanos Cicipas. Priznao je Stefanos da poštuje Srbina, ali da ne haje mnogo za njegove rekorde.

- Koliko god da je taj broj neverovatan. Ne gubim san zbog toga. Uopšte ne razmišljam o njegovim dostignućima. Ukoliko uspe da osvoji 23. grend slem, verujem da bi to bilo sjajno za njega. Naravno, ukoliko je u stanju to da uradi, zaslužuje veliko poštovanje - rekao je uz osmeh Cicipas. 

ROLAN GAROS - PRVI DAN Nole juri rekordnu grend slem titulu, bez Rafe u "njegovom" kraljevstvu, mlađa garda preti Novaku

Cicipas ima zanimljiv cilj, da postane najomraženiji igrač. Možda se malo našalio i na račun našeg tenisera, s obzirom na to da je poznato da Đokovića ne vole mnogo, jer je najbolji.  

- Pokušavam da se koncentrišem na svoj rad. Da jednoga dana postanem igrač koga će svi mrzeti. Naravno, mislim to u dobrom smislu. Znate, kada krenete da pobeđujete postajete nepopularni - nasmejao se Cicipas, koji će ovom izjavom sigurni podiću prašinu.

Novak Đoković prvi meč na Rolan Garosu igra u ponedeljak protiv 114. na ATP listi Aleksandra Kovačevića, dok Stefanos Cicipas. startuje u nedelju protiv Jiržija Veselog. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading