URADILI SU MNOGO TOGA ZAJEDNO Beker nikad iskrenije progovorio o Đokoviću, jedan detalj do sada niko nije znao
EPA/ MADE NAGI

- Novak me je zamolio da ga treniram. U to vreme imao je veliku krizu. Skliznuo je sa prvog mesta. Moj prvi odgovor je bio "zašto? Gde je problem?" Odgvoror je bio da je izgubio nekoliko Grend slem finala i da želi da čuje moje mišljenje, kao i da li bih mogao da ga upoznam - rekao je Beker i dodao:

- Naravno, kada Novak želi da te upozna, ti nađeš vremena. Odleteo sam kod njega u Monte Karlo i sreli smo se. Ista pitanja postavio sam i njemu. Objasnio je šta radi pogrešno, a ja sam mu rekao da je jedna od stvari koje mora da poštuje kod mene jeste da će da čuje stvari koje nije želeo da čuje. Morate da budete iskreni.

OVU CIFRU NIKO NIJE OČEKIVAO Otkriveno: Evo koliko jezika govori Novak Đoković

Nastavio je Beker da govori o saradnji sa srpskim teniserom.

- Od njega sam naučio mnogo o tome kako se igrao tenis 2015. godine. Svlačionica je sveto mesto. Ponekad se meč odlučuje u svlačionici i tako smo morali da formiramo svoju moćnu grupu. Toliko se stvari u teniskom meču dešava, a koje nemaju veze sa forhendom ili servisom. Uspeo sam da ga naučim nekoliko stvari, pretpostavljam, kojima me je Džon Mekinro naučio. I dopalo mu se -objasnio je Beker.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading