ŠOK KAKAV SVET SPORTA NE PAMTI Nadal menja ime, od sada će se zvati Rafaela i igraće u ženskoj konkurenciji (FOTO)
Foto: EPA/EPA/FaceApp

Španski teniser Rafael Nadal na neko vreme je nestao iz javnosti, nije ga bilo ni na turnirima zbog "povrede", a nakon dužeg vremena konačno je otkrivena prava istina iza svega toga.

Ni manje ni više, Rafael Nadal odlučio je da prekine sa ćutanjem, te da obavesti čitavu planetu da će uraditi ono što je celog života želeo - igraće u ženskoj konkurenciji.

- Više nisam Rafael, od sada me zovite Rafaela - rekao je Nadal.

Rafael Nadal

EPA/JAMES ROSS

 

Iz izvora bliskih Nadalu, došlo se do informacija da je Rafa ovo želeo već duže vreme, a navodno na tu ideju je došao kada je shvatio da je "dovoljno učinio za muški tenis" te je vreme da dođe do grend slem titula i u drugoj kategoriji. Dugo je razmišljao i ovo mu je palo kao odlična ideja. Doduše, mnogima nije bilo jasno kako to izveo, ali je uveren da će zbog svoje karijere i imena imati povlastica u ATP.

Takođe, navodi se i da je Rafa već zatražio dozvolu WTA da ga prebace u žensku konkurenciju i da je dogovor jako blizu. 

Navodno, Rafa je želeo da vodi dupli život, te da pokuša istovremeno da igra i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, ali je na kraju odustao od te ideje. Kako kažu izvori bliski igraču, on smatra da će mu biti lakše protiv dama i da bi mogao da se okiti još kojom titulom pre nego što ode u penziju.

Ako je ovo imalo smisla i ako do sada niste pogledali u kalendare - uradite to odmah. Pokušali smo bar malo da vas nasmejemo i nadamo se da smo u tome uspeli. Nadamo se da se niko neće naljutiti, pa ni Rafa. Srećan Vam 1. april, međunarodni dan šale! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milan

01.04.2023 08:12

Добра фора, свака част !

AlexRa

01.04.2023 18:36

Bravo ljudi!!! Xaxaaxaaa, svaka čast! 💯❣️😂

Дуле

02.04.2023 06:16

Сад кад почне да се такмичи у женској конкуренцији, порушиће све рекорде и биће број један бар још 20 година.