POREDILI SU JE SA ANOM IVANOVIĆ Ćerka Baje Malog Knindže je prava lepotica, a nedavno je učinila svoju zemlju ponosnom (FOTO)
instagram/lillapajcin

 

Srbija ima svetlu tenisku budućnost, a kao dokaz toga je Ljiljana Pajčin (23), mlada teniserka koja živi na relaciji Srbija - Sjedinjene Američke Države, gde studira. Možda vam njeno ime i prezime ništa ne govori, ali je ona ćerka poznatog srpskog pevača Baje Malog Knindže, koga mnogi znaju upravo pod tim pseudonimom. Njegovo pravo ime je Mirko Pajčin.

Ljiljana je završila koledž "Union" u Njujorku gde je igrala tenis za "Union Buldogse". Njena ekipa stigla je do četvrtfinala tokom njene poslednje godina, a Srpkinja je pokazala zavidan talenat. 

Mnogi su je poredili sa Anom Ivanović, ali je Ljiljana odlučila da krene nešto drugačijim putem. Ona je nedavno postala pomoćni trener na koledžu i sada pomaže mlađim igračima.

 

 

Kako na terenu, ćerka srpskog pevača dominira i na društvenim mrežama gde se ne libi da pokaže svoju lepotu, ali i da promoviše Srbiju. Mnogi su se oduševili kada se na proslavi diplomiranja pojavila sa srpskom zastavom i podignuta tri prsta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading