OTKRIO ISTINU O RAFI I NOVAKU Zbog reči poznatog Hrvata o Đokoviću, Nadalovi navijači će pobesneti
AP/Christophe Ena

Hrvat veruje da će Srbin do kraja karijere podići još neki grend slem trofej, što ne može da kaže za Španca. Za Ljubičića je Đoković favorit iz jednog razloga. 

- Novak je fizički spremniji i izdržljiviji. Ako pogledate Novaka sada i pre deset godina ne vidim skoro nikakvu razliku u pogledu fizičke spremnosti. Kod Nadala nije tako - rekao je Ljubičić.

DA, TO JE ISTINA... Alakaraz potvrdio Novakove reči, rešio je sve da prizna

Nastavio je u istom ritmu.

- Ako pogledate Nadalove igre iz 2005, 2006. ili 2010. godine, vidite drugačijeg Nadala, vidite razliku u agresivnosti i fizičkoj pripremljenosti. To kod Novaka ne vidite. Zbog toga mislim da će osvojiti još grend slem trofeja, za Nadala nisam siguran. Ali, videćemo kada završe karijeru - jasan je bio Ljubičić.

ĐOKOVIĆ SEČE Noletovo ime je na spisku, čeka se velika Srbinova odluka

Ljubičić je nedavno rekao da je Federer imao najveći uticaj na sport. 

- Mislim da se ne može gledati isključivo kroz grend slemove. Rodžer već nije najuspešniji po tom pitanju. Međutim, veličina i uspešnost nisu identični pojmovi. Ako jesu, onda to Rodžer definitivno neće biti. Bude li se gledao uticaj na sport, mislim da se ni Nadal ni Đoković u tom smislu ne mogu porediti sa Federerom. Rodžer je tu neprikosnoven - smatra Ljubičić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading