DRAMA POZNATOG TENISERA Propio se i pao u depresiju: Kad sam video da ljudi umiru...
Foto: EPA/EPA-EFE/LUKAS COCH

- Mnogi ne znaju, ali ja sam dve nedelje bio u bolnici u Nici u hiperbaričnoj komori kako bi mi to pomoglo da mi rana zaraste brže. Bio sam okružen bolesnim ljudima, koji umiru, koji su u terminalnoj fazi kancera, a ja sam tamo bio zbog slomljenog rebra. To može da pomogne da stavite stvari u perspektivu, ali mene je to dotuklo - rekao je Puj za francuski list "L'Ekip".

Priznao je da je depresija bila traumatično iskustvo jer je posle Rolan Garosa i Vimbldona počeo da spava po sat vremena i konstantno je pio, a sve se promenilo kada je video fotografiju svoje kćerke na telefonu. "

- Tada sam bio sa trenerom Feliksom Mantiljom. Ušao sam u sobu i počeo da gledam u plafon, tonuo sam u nešto užasno. Svakog jutra, Feliks bi me pitao, ‘ti ne spavaš?’. ‘Da, da, imam alergije, na grinje, na polen, travu - odgovarao sam i lagao sam ga... Zatvarao sam se u sebe, nisam nikom pričao. Jer nisam od onih momaka koji mnogo govore".

KLINAC PRETI NOVAKU "Nisam arogantan, ali imaćemo novu VELIKU TROJKU tenisa"

Nakon svega, tenis je postao sve naporniji za njega i dolazio je iscrpljen i priznaje da je doneo odluku da pauzira karijeru jer veruje da bi suprotnom "završio u ludnici".

Puj je polako počeo da se vraća i nastupio je na čelendžerima u Tajlandu i Francuskoj, dok se nada da će povratiti formu uoči Olimpijskih igara 2024. godine u Parizu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading