KREĆE BORBA Alkaraz saznao svoj put za odbranu prvog mesta, jedan Srbin može da uradi posao za Novaka
EPA-EFE/YOAN VALAT

Prv rival će mu biti 100. igrač sveta Argentinac Fakundo Banjis koji je savladao kvalifikanta Melinjeni Alveša sa 2:1 u prvom kolu i teško da on može da ugrozi zahuktalog Alkaraza.

Ipak već u trećem kolu bi prvi nosilac mogao da ima mnogo teži meč. Tada mu na put dolazi Lajović! Dušan igra u drugom kolu sa domaćim takmičarom Maksimom Kresijem koji je 30. nosilac turnira i ako ga pobedi najverovatnije će se sastati sa Alkarazom. 

DEČKO, POLAKO Alkaraz opasno zapretio Đokoviću: Pobediću ga, želim da bude...

U četvrtom kolu mogući rivali španske senzacije su njegov malo stariji sunarodnik Alehandro Davidovič Fokina ili Amerikanci Brenon Nakašima i Tomi Pol. Što se četvrtfinala tiče tu mogu da ga sačekaju specijaista za ovakve podloge Tejlor Fric, Kanađanin Danijel Šapovalov, sedmi igrač sveta Holger Rune ili Dijego Švarcman kome je ipak šljaka osnovna podloga.

U polovini žreba gde je Alkaraz nalaze se i Kasper Rud, Janik Siner, Andrej Rubljiv, Akeks Zverev, Roberto Bautista Agut, Grigor Dimitrov i Botik Van de Zandshulp i svi oni su mogući rivali u polufinalu. Što se tiče druge polovine žreba u njoj se nalaze Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Hubert Hurkač, Borna Ćorić, Mateo Beretini, Feliks Ože-Aljasim, Karen Hačanov, Lorenco Museti...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading