SRPSKI TENISER IMA NOVOG TRENERA Troicki će od sada brinuti o karijeri Hamada Međedovića
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srpski teniser Hamad Međedović osvojio je titulu na ATP čelendžeru u Sekešfehervaru (Mađarska). 

- Ja sam posle Ike počeo saradnju sa Stefanom Roberom, bivšim francuskim igračem, ali jednostavno nije išlo. Nismo se baš najbolje poklopili, mentalitet nam je različit. Jednostavno, kada vam je trener stranac, malo je teže da se uklopite. Makar je to slučaj sa mnom. Trenirao sam sa Viktorom Troickim dok sam u Beogradu, pa smo se dogovorili da mi on bude trener, što mi kažemo "full time". On ima dosta obaveza na Dorćolu, tamo je glavni trener, pomaže i ostalim teniserima, pa smo se odmah razumeli kada smo se dogovarali da ne može da putuje na sve turnire sa mnom, ali na one najznačajnije će ići. Kada on ne može da putuje, onda sa mnom ide Ivan Bjelica, takođe trener iz TC Novak - objasnio je Međedović.

SRPSKI TENISER IMA NOVOG TRENERA Troicki će od sada brinuti o karijeri Hamada Međedovića

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

SVI ZAJEDNO DA SE SKUPE, NISU NI PRIĆI NOVAKU Neverovatan statistički parametar Đokovića, teško da će biti dostižan za mnoge

Pazarac nije imao vremena za odmor jer je pravo iz Mađarske, odmah posle osvojene titule otišao u Hrvatsku, gde će u Zadru ove sedmice pokušati da ponovi prošlonedeljni uspeh. Takođe, posle Zadra ide u Španiju, pa se vraća kući kako bi nedelju dana trenirao.

Na startu turnira u Dalmaciji, od ovog ponedeljka 192. teniser sveta, igraće protiv 25-godišnjeg Čeha Koprive, 165. na ATP listi. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading