TRENER POZNATE UKRAJINKE LAŽE BEZ SRAMA Udario na Đokovića: Zašto Novak nije pozvao na mir?
Foto: AP/AP/Kamran Jebreili

Trener Lusije Curenko, Nikita Vlasov udario je jako na našeg asa. Čak se služio i lažima.

On prvo navodi lažnu informaciju da je Novakov otac Srđan rekao "Slava Rusiji" na Australijan Openu, a onda tvrdi da najboljeg tenisera planete nikada nije čuo da osudi akcije Rusije u Ukrajini.

- Bila je to glupa situacija. Ovo je moje lično mišljenje. Đokovićev otac je rekao "Slava Rusiji" u kameru, a zatim tvrdio da je pogrešno shvaćen. To čak nije ni ljudski čin. Ako ste tako rekli, preuzmite odgovornost za svoje reči. Đoković takođe nije imao hrabrosti da iskreno kaže da ne podržava ponašanje svog oca. Ne. Ni u jednom trenutku u svojim intervjuima Novak nije direktno osudio ruske akcije u Ukrajini, niti pozvao da se užas u našoj zemlji zaustavi. Da li bi bio dobar trenutak da iskoristi svoj status da stavi tačku na sve ovo, da pozove na mir? Ne, oni podržavaju Rusiju. Bio sam veoma iznenađen što je taj stav iznet tako otvoreno - rekao je Vlasov.

BOLNA ISTINA Zašto ne vole Đokovića? Ovaj šamar ZAPADNI SVET nikad neće moći da mu oprosti

Vlasov u jednom pasusu bez razloga napada Novaka koji je na početku rata upitao Sergeja Stahovskog, ukrajinskog kolegu, da li mu je potrebna pomoć, a pritom se nikada negativno nije oglasio o Ukrajini.

Sramota...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading