ALKARAZ ŽELI DA ŠTO VIŠE IGRA SA NOVAKOM Špančev trener progovorio o "velikoj trojci", pa otkrio za čim žali
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Nekadašnji prvi reket sveta, a sada trener Karlosa Alkaraza Huan Karlos Ferero, nije imao odgovor na pitanje ko je najbolji teniser svih vremena.

- Mislim da niko iz "velike trojke" ne bi bio toliko dobar da nije bilo preostale dvojice. Svi su dostigli neverovatne stvari, ludo je i pomisliti šta su sve ostvarili. To je rasprava bez pravog odgovora - rekao je Ferero.

Da bi Alkaraz napredovao, neophodno je da što češće igra protiv Đokovića i Rafaela Nadala.

- Nadal je prošle godine osvojio dva slema, to je mnogo. Ako je i dalje konkurentan, neće žuriti sa odlaskom u penziju. Igra manje, ali i dalje je konkurentan. Voleo bih da Karlos igra sa Rafom i Novakom što više, to će ga učiniti boljim. Znam da žali što nije igrao protiv Rodžera, i meni je žao zbog toga - objasnio je Španac.

ALKARAZ ŽELI DA ŠTO VIŠE IGRA SA NOVAKOM Špančev trener progovorio o

AP Photo/Manu Fernandez

 

 

Đoković je godinu otvorio titulom na Australijan openu, a biće glavni favorit i na predstojećim grend slemovima.

- Pokušaćemo da nađemo način. Postoje drugi sjajni igrači koje će Karlos morati da zaustavi ako želi da osvoji još neki slem. Naravno, Đoković je najveći favorit - naveo je Ferero.

Đoković i Alkaraz su se sastali samo jednom, bilo je to prošle godine u polufinalu Madrida, kada je Španac slavio posle velike borbe u tri seta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading