NOLE PUNI BATERIJE Ovako se Đoković priprema za nastavak sezone i odbranu prvog mesta na svetu (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Novak Đoković je trenutno u Srbiji, gde odmara i priprema se za nastavak sezone. Posle kraćeg odmora nakon osvojenog Australijan opena, Novak je stigao u Beograd, gde su ga sreli neki od fanova koji se fotografisali s njim i to delili na društvenim mrežama.

Đoković bi trebalo da nastavi sezonu 27. februara, kada počinje ATP turnir u Dubaiju iz serije 500. Do tada će trenirati i pripremati se za nastavak sezone.

Već je Novak sam podelio sa fanovima kako izgleda njegova priprema, jer je vežbao u bazenu uz opis "gimnastika u vodi".

NOLE PUNI BATERIJE Ovako se Đoković priprema za nastavak sezone i odbranu prvog mesta na svetu (FOTO)

Printscreen Instagram

 

ĐORĐE ĐOKOVIĆ SVE OTKRIO Igra nerava, Novak još uvek mora da čeka

Podsetimo, Novak je na Australijan openu imao rupturu zadnje lože od tri centimetra, što je obelodanio i direktor turnira Kreg Tajli.

Novak se mučio u prva tri kola, ali je kasnije od četvrtog uspeo da sanira problem, a u tome mu je pomogla i čuvena doktorka Marijana.

Novak je inače započeo 376. nedelju na prvom mestu na ATP listi i za dve nedelje bi mogao da sruši Štefi Graf kada je u pitanju rekord svih vremena u tenisu.

Pošto je veoma mala razlika između njega i Karlosa Alkaraza, koji čak može i da se izjednači s njim po broju bodova za dve nedelje, turnir u Dubaiju će biti posebno važan i zbog bitke za prvo mesto na ATP listi. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading