ŠTA LI ĆE NOVAK REĆI NA TO Ivaniševićev sin sa Hrvatskom razbio Srbiju
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Deo ekipe je i sin Gorana Ivaniševića, Emanuel, a pitanje je kako će na oči izaći Novaku Đokoviću posle ovoga.  

Naravno, šalimo se malo! Hrvatska teniska muška reprezentacija uzrasta do 16 godina plasirala se u finale kvalifikacionog turnira "Winter Cupa" u Italiji, pošto je polufinalu pobedila Švajcarce sa sa 2:1. 

Pre toga u četvrtfinalu su Hrvati izbacili Srbiju, ubedljivo sa 3:0.  Frano Sučić bio je bolji od Dušana Baždara – 7:5, 4:6, 6:4,  Duje Markovina je svladao Aleksu Oparnicu – 6:4, 6.1, dok su treći  bod u paru osvojili Emanuel Ivanišević i Markovina protiv Baždara i Oparnice – 4:5(5), 4:1, 10:7. 

KOLIKO TROFEJA NA JEDNOJ SLICI Đoković, Federer i Nadal u društvu dve bivše šampionke (FOTO)

Emanuel Ivanišević je sin Gorana Ivaniševića, nekada hrvatskog tenisera, a danas trenera prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, jednog od najboljoh u istorijI!

Mladi Ivanišević nedavno je u Ogulinu na hrvatskom prvenstvu za tenisare do 16 godina osvojio pehar. U konkurenciji parova s Franom Sučićem iz TK Split 1950 postao je državni šampion do 16 godina. Ide očevim stopama, ima priliku i da uči od najboljeg -  Novaka Đokovića, možda ga jednog dana vidimo i sa peharom Vimbldona. Goran ima jedav, a Novak čak sedam. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading