Rodžer i Novak
Foto: EPA/EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon što je Novak Đokovićuspeo da osvoji 22. grend slem turnir i izjednači se sa Rafaelom Nadalom po broju osvojenih najbitnijih turnira u tenisu, engleski mediji donose informaciju da bi Rodžer Federer mogao da se pojavi na ovogodišnjem Vimbldonu! 

Kako javlja "Telegraf" Federer je u odmaklim pregovorima sa BBC-em oko angažmana na Vimbldonu. Ova medijska kuća želi da ga ima kao stručnog konsultanta, a on je na Lejver kupu na kome se oprostio istakao da može sebe da vidi na mestu komentatora. 

POEN ZA SRBIJU Kecmanović doneo prednost "Orlovima" protiv Norveške u kvalifikacijama Dejvis Kupa

-Komentarisanje mečeva, da tako vratim nešto tenisu, mogu to da zamislim. Nekada gledam mečeve mnogo više zbog komentatora nego zbog same igre - rekao je tada novinarima.

Mnogi vrlo slavni teniseri su se ostvarili u ulozi komentatora i stručnog konsultata, pa se time sada bave Boris Beker, Džon Menikro, Aleks Koreča, Mats Vilander i Barbara Šet.

Što se Federera tiče njega je osim BBC-a kontaktirao i ESPN, a vrlo bi lako moglo da se desi da potpiše ugovore sa obe medijske kuće. BBC je davao i do 250.000 evra po turniru svojim komentatorima, a sigurno je da bi Federer dobio mnogo više novca. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading