SPEKTAKL U OSLU Održan žreb za kvalifikacioni meč Dejvis kupa između Norveške i Srbije
Foto: Promo/TSS

Žreb za ovaj meč održan je u četvrtak 02. februara 2023. u hotelu Radison.

Voljom žreba na teren će u petak od 18 časova po lokalnom vremenu, kada zvanično počinje susret Norveška -  Srbija izaći prvi reket Dejvis kup selekcije Srbije Miomir Kecmanović (34. na ATP listi singlova) i druga tabla norveškog tima Andreja Petrović (1265. na ATP listi singlova).  

Po završetku ovog meča na teren će izaći Dejvis kup reprezentativac Srbije Laslo Đere (65. na ATP listi singlova) i snage odmeriti sa prvim igračem norveškog tima Viktorom Đurasovićem (362. na ATP listi singlova).

ŠTA JE SA NOLETOM I RAFOM? Na ovom turniru im se još nadaju, jedan detalj svima uliva optimizam

Drugog i ujedno poslednjeg dana takmičenja (subota 04. februar) sa početkom od 14 časova po lokalnom (srednjeevropsko) vremenu na teren će izaći najpre dublovi. Srbiju će u dubl meču predstavljati Nikola Ćaćić (70. na ATP listi dublova) i Filip Krajinović (56. na ATP listi singlova), dok su za tim domaćina na žrebu prijavljeni Viktor Đurasović i Herman Hojeral. Nakon dubla sledi singl meč u kome će se boriti prve table oba tima Kecmanović i Đurasović, nakon njih na teren će izaći Đere i Petrović.

-Stigli smo u nedelju u Oslo, odradili smo nekoliko dobrih treninga i smatram da smo spremni. Svi smo dobro raspoloženi, imam sreće da sam deo ovako dobrog tima, Jedva čekam da izađem na teren sutra i krenem sa mečom. Nadam se najboljem i verujem da ću uspeti dobro da odigram i da na kraju donesem i te poene koji nam trebaju da prođemo dalje – rekao je Kecmanović nakon žreba u Oslu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading