HRVAT GRČEVITO BRANI NOVAKA Zašto bi Đoković štetio samom sebi? Ne cene ga kao Rafu i Rodžera
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

- Gledao sam meč, to je ovde bilo u jedan iza ponoći. Jednostavno, videlo se da je Nole trenutno daleko najdominantniji igrač. Izgubio je samo jedan set na celom turniru i to uz probleme s nogom, što dovoljno govori o njegovom kvalitetu - rekao je Ančić za Sportklub.

Nastavio je u istom ritmu.

- Mediji uvek žele da stvore neku tenziju. Možda se merim po sebi, ali osim ako ne možeš da hodaš, igraš dalje. Nadal i Đoković bezbroj su puta igrali kroz bol, pogotovo sada kad je svaki Slem bitan i ne vidim razlog zašto bi neko izmišljao povredu. Negde sam pročitao da između mečeva Đoković uopšte ne bi trenirao nego samo primao terapije, a taj dan između jako je važan za osveženje i pripremu sledećeg meča. Zašto bi neko radio protiv sebe. Mora postojati veoma dobar razlog za preskakanje tog dana - kaže Ančić.

BURA U SVETU TENISA Poznati trener tvrdi da je trka za najboljeg tek počela, Noletovi navijači ga razneli argeumentima

Utisak je da Đokovića u teniskom svetu ne cene poput Federera i Nadala. 

- Mislim da ima istine u tome. Rivalitet Federera i Nadala započeo je prvi i onda se pojavio Novak i počeo da ih pobeđuje. Federer i Nadal mnogima su prva asocijacija na tenis, pogotovo onima koji površno prate taj sport, ali oni koji su više unutra apsolutno cene Đokovića i sve što je uradio - zaključio je Ančić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading