NOVAK OTKRIO TAJNU BIVŠEM TRENERU Evo zašto je Đoković bolji od Rafe i Rodžera, jedna stvar je ključna
Foto: AP/AP Photo/Ng Han Guan

- Novak jeste fenomen! Baš je to prava reč za njega! Interesantno je, on pripada jednoj drugoj dimenziji. Prešao je trenažnu granicu metodike i dinamike. Na početku karijere ispred sebe je postavio velike ciljeve, koje je ostvario. Sve što radi, radi do kraja. Tako je i sa treninzima koji su do maksimuma. Vežbe radi ispravno, metodski, kako treba i zato je najbolji - rekao je Grbović za "Kurir".

NEVIĐEN SKANDAL BIVŠE TENISERKE I AMERIČKE NOVINARKE Đoković nije osvojio Melburn, Srbi su napravili genocid u BiH

Nastavio je u istom ritmu.

-  Za vreme korone, igrali smo Dejvis kup protiv Engleza. Novak i ja smo išli u hiperbaričnu komoru. Pitao sam ga tada, kako uspeva da bude bolji do Rafe, Rodžera i svih ostalih. Može li da mi otkrije tajnu. I znate šta mi je rekao? Ja mogu da odolim iskušenjima, a oni ne mogu. Tu je ključ cele priče. Novak je namestio sebe, svoju glavu i telo, ceo svoj život podredio je ciljevima da bude najbolji.

Zoran Grbović je 30 godina u teniskom sportu, trenirao je Novaka na početku njegove karijere.

- Novakovo telo je namešteno od početka karijere. Imao je problema sa respiratornim funkcijama, sa glutenom... Ali, sve je on to doveo na mesto kako treba. Važno je istaći da je Novak posvećen preventivi. A, kao što znamo ona je osnova svega.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading